GENG KITO

Orang Nengok

November 14, 2013

G-day!

Assalamualaikum & hi!
Kalau sesiapa yang ada baca entri before ni yang aku nak tukar status. Kalau tak baca lagi klik SINI. So now, nak tukar la ni. hahaha.. Alhamdulillah, 3 tahun selesai sudah bergelar pelajar UKM jurusan sains biologi modul tumbuhan.

Pada 29 Oktober 2013 (Selasa), sah dan sahih bergelar graduan dan alumni ukm di Majlis Konvokesyen ke 41. Before naik pentas tu, nebes yang amat. Macam nak akad nikah gitteww.. yo la tu.. macam dah biasa akad nikah je.. haha.. bukan nebes je, tapi terharu. Masa majlis mula n kena nyanyi lagu Negaraku dan Varsiti Kita (lagu UKM), mata aku dah bertakung dengan air mata dah. Tak leh blah. Sedih la wei bila kena rasa tu mungkin kali terakhir nyanyi lagu universiti kan. Huhu.

Pre-convo photos dulu ye...hehehe.. 
Memperkenalkan terlebih dahulu ahli-ahli gambar. :)

Tak kan tak kenal.. of course iols kena ada.. :p
Fatin syahirah a.k.a atin
SyafiQ johari a.k.a capik
Raddatul ain a.k.a Ain
Azwir a.k.a Awe
















Credits to : Awe as a photographer
Location: Padang UKM

Sepatutnya, ada sorang lagi yang WAJIB terlibat dengan photoshoot ni. tapi she has something to do. Huhu.. sedih..

Ni ha budaknya.

Wan Nur Ain a.k.a Mc Ain
Wassalam


2 comments:

  1. alhamdulillah dah convo. fae will convo next year, in nov jga hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH.. all d best! dont ever give up. :)

      Delete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!