GENG KITO

Orang Nengok

October 21, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016

Kembali lagi dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com untuk bulan November dan December. Segmen Bloglist yang terakhir untuk tahun 2016. Macam biasa syaratnya mudah je. Hanya perlu copy paste je coding yang Fiza dah sediakan. Mudah je kan? Mana yang tak sempat join haritu, boleh join untuk bulan November dan December ni ye. Macam biasa pemilihan 10 blog akan dibuat melalui random.org.


KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN




Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry



3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016 


Tarikh Tamat : 28 Oktober 2016
  Terima kasih atas sokongan semua ^__^


Read more: http://www.azhafizah.com/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html#ixzz4NgagXYLw

4 comments:

  1. Salam kenal..

    Singgah dari segmen yg sama.

    http://anagurlz87.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Salam kenal. Terima kasih sudi singgah. Dah bals kunjungan. :)

      Delete
  2. Hai..kita sama:) sy pun join..btw, sy dah follow sini:)

    jemput singgah blog sy http://hyheejabs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. salam..
    singgah dari segmen yang sama...http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html
    goodluck..
    btw saya dah follow blog awk..
    klau x keberatan..boleh lar singgah n follow blog saya :)

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!