GENG KITO

Orang Nengok

March 1, 2012

Biometri + chocolate indulgence


Berikut adalah status2 yg di post melalui fb oleh pelajar2 biometri selepas pulang dari kuliah: 



                                               


they are my coursemate-bella,aini,mira

 she is a my ex floormate-hus

She is a my ex matrix mate-nisa


 N lasty..this my status..





Banyakkan post??haaa...balik2 tu semua terus post sal rezeki kami hari ni...semua nk share..ye la..jarang2 lecturer nk blnja..kih3...excited!dan bersyukur!! *agaknya masa dalam kelas semua dh niat nk post kat fb ye???hehe

Kat status ak ad nyatakan sbb knapa lecturer kami belanja satu class hari ni… satu kelas lebih kurang ad 120 orang pelajar…mungkin lebih…wahh!!xdapat ak bayangkan rm80x10bji kek..ya ALLAH...pemurahnya DR. Faszly ni...secret garden secret recipe tuuu..tapi nilai ilmu yg beliau berikan pada kami lagi tinggi.. xternilai..TAHNIAH DR. Faszly dari kami pelajar biometri batch 2011/2012 sem 2...just 4 u:

  1. semoga DR. dan isteri sentiasa bahagia brsama anak2 hingga ke syurga..
  2. semoga DR. dan isteri dapat mndidik anak2 mnjadi ummat Nabi Muhammad saw..
  3. semoga DR. dapat mnyayangi keluarga DR. kerana ALLAH swt..
  4. semoga DR. dan keluarga sentiasa dalam keberkatan ALLAH swt..
  5. semoga DR. gembira dgn prestasi batch kami kali ni.. doakan kami semua dapat "A"..

thanz DR. 
#kalau lecturer yg xblnja studentskami xdoa ke????sbnrnya kami sentiasa doakan semua guru2 dan pensyarah2 kami..amin~



2 comments:

  1. time kami xde pun..

    p/s: xsuke biometri..

    ReplyDelete
  2. hehe..rezeki kami..jgn jeles...:p
    knapa xsuka??

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!