GENG KITO

Orang Nengok

March 6, 2012

Suka bila bersama.;-)

Gigih walaupun mata aku mngantuk sgt ni tapi ttap nk gak luah perasaan kat cni..motif sgt..dah rasa mcm diari ak jee….habis meeting utk FESSAT XI pon dah kol 130 pagi (*entri utk fessat bila nk buat??)…so, pepaham la…bila masa nk rehat...esok klas kol 9 pg- 6 ptg NON-STOP bus stop. Sila rujuk entri sebelum ni utk maklumat lanjut ttg jadual ak..motifff???

Fessat bermula hari rabu ni je..dalam erti kata mudah…ESOK…tapi progress nye cane???biasalah kebanyakan budak 1st year yang buat keje ni…dorang bukan ad pngalaman pon…ak th ad lagi yg masih tertanya fessat tu cane..(*yg ni kes teruk dah ni kalau still xnmpak gambaran..)..yang senior pulak..kalau yg mmbantu tu ok la..kalau yg sebaliknya tu xleh nk cakap ap…lagipon ak ni bukannye tahap senior lgi..wallahualam salah siapa…

Breeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…
Jap!ce tgk balik TITLE tu…
Ap tajuk???

Ok2..sori..hehe..kn dah kata kalau entri fessat..insyaALLAH..ad..tunggu penaja dulu..hahaha

Gigih segigih2nya ak mengedit gambar ni…sape dia??

Back to d topic.. yes! I think I likes you…(*ntah btol ke hidak grammar ak ni..arghh!!tibai je la..kalau salah btolkn)..sebelum ni pon ak dah cakap…mmg ak sendri yang konpius ngn perasaan ak ni…dan ak jugak pnah cakap…ak xfaham antara cinta dan suka…xleh beza,.adoii…poning gak den mikir…tapi betul la ak cakap..bila ak tgk dia ngn girl2 yg lain..n den d most important thing dok gurau2…mmg I jeles uuuu..kalau dia cakap ngn ak…sukanya hatii…mak aii…gedik jee..agaknya bila girl2 yg tengok jeles x??hehehe…*jgn jeles.. xde pape pon..x sah lagi…ececece…

“ Ya ALLAH, sesungguhnya aku berlindung dengan Engkau dari kejahatn pendengaranku, hatiku dan kejahatan maniku..”-doa berlindung dari maksiat

Bermohonlah kita supaya kita dijauhkan dari maksiat yg sebenarnya perbuatan itu sedang mengusai bumi kita ini..sekadar peringatan..

Mmg ak xnak pon nafikan perasaan aku…aku suka dia walaupun hakikatnya aku xpernah suka dia…dan aku xpernah sedar yang dia pernah wujud dalam hidup ak..ntah!macam baru tersedar dari coma plak..yang lagi mmningkan ak punya medulla oblongata ni..ak dulu pnah kottt senaraikan llk yg mcm mana ak xnak…hambik ko!!mmg salah satunya llk mcm dia la…kalau adik aku tahu…ak rasa nk je dia kecoh satu kampong…nk kasi tahu padan muka ak…tu lah…mmilih sangat..nk yg perfect,…skang ni dah TERsuka pada yg ciri2 CALON yg ak xnk..*obvious plak satu kampong…hanya rekaan semata2..

Udah2 la tu..dah nk kol 4pagi dah…kalau ngadap laptop mmg bulat je mata tu..ops!!tidak sebulat buah mata kucing..hehe…insyaALLAH, hari2 seterusnya mmg ak busy sbb makmal dah nk mula…tapi kalau diizinkan ALLAH ak nk buat plan blajar ak dlm ni..plan mcm mana tu??dah jadi engineer ke??tggu..hehehe…insyALLAH…=)))serius ngntuk..nite to yg baru nk tdo..morning to baru nk bangun,,,

Wassalam.. 



2 comments:

  1. sape tu? meh cni, story2.. hehe

    ReplyDelete
  2. kih3..yg ni tggu smpai saya naik plamin kak...:p

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!