GENG KITO

Orang Nengok

June 8, 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate

Assalamualaikum & hi!

Ada lagi tak agak-agaknya yang tak tidur skang? Mesti la kan sebab musim exam ni. Sebenarnya aku baru balik dari lawat kawan aku. Dia baru lepas excident kat depan traffic light ukm tu. Tolong doakan dia semua. Namanya Amir Syafiq. Keadaan dia alhamdulillah stabil.

Tadi berblog walking jap. Tiba-tiba ternampak segmen ni.  Syarat pon tak susah sangat. 


Coklat!

Tengok ni, tengok ni.. Comel sangat~ Kalau aku dapat. Oh,sedapnya. 



Just click the banner to join. 

Even tak ada dalam syarat, aku still nak tag blogger2 lain untuk join.. Jangan marah ye. Hehe. Chill!

INI, INI, INI, INI & INI

All the best. 
Wassalam  




28 comments:

  1. weeee! cokolate... hihihih... nnt kalau menang bley r request.. "sayang k. dayah" -hazim2013- hihihihihihihi

    ReplyDelete
  2. hey, singgah dr segment sama. jom singgah blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  3. oh, yang eksiden tu kwn dyh ke? *lari topik skejap.. InsyaAllah akan join kalau berkesempatan :)

    ReplyDelete
  4. hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  5. hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  6. hai aqilah.. insyaALLAH, akan terjah blog anda.. hehe;-)

    ReplyDelete
  7. ha'aa achik.. yang eksiden tu kawan dayah. dak kolej dayah. *tQ achik. :)

    ReplyDelete
  8. hai hanis. wokeh! akan terjah blog hanis jugak. :)

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yg sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    Singgah & Done follow :)

    ReplyDelete
  10. wah thanks tag Qeela ye :) anyways moge kwn tu cpt sembuh, insyaAllah aamiinn..all the best! :)

    ReplyDelete
  11. insyaALLAH singgah nanti ye tiey. :)

    ReplyDelete
  12. hai qila! tQ doakan kawan saya tu.. :)

    ReplyDelete
  13. Goodluck :) saya dari segmen yang sama juga http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  14. done followawak... dr segmen yg sama... jmput singgah..http://eqataurusgurl91.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html#comment-form

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg same :) http://meeraishak.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate_411.html. done follow sini

    ReplyDelete
  16. singgah balas
    http://www.ahmad-amiruddin.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html
    gud luck

    ReplyDelete
  17. Singgahh balas kunjungan =)

    Good luck oke .

    Jemput join GA saya juga ya.

    http://yyunie.blogspot.com/2013/06/1st-topup-giveaway-by-yea_5.html

    ReplyDelete
  18. hai atiqah, tQ.. salam perkenalan. :)

    ReplyDelete
  19. tQ elma dan AA. jemput datang lagi. :)

    ReplyDelete
  20. salam dear. gud luck !
    jemput join GA

    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/04/zone-barangan-percuma.html

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!