GENG KITO

Orang Nengok

April 18, 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney


Assalamualaikum dan selamat pagi Malaysia!

Hari ni catuan air lagi. So sad. L Tapi aku mandi je guna air tangki yang sedia ada. Sangat leceh bila nak bangun pagi-pagi bawa segala bagai tuala, shower items, baju keje, kasut keje. Apakan daya, sudah nasib badan dapat keje di negeri Selangor. Redha je la.
Dah lama tak jumpa dengan blogger ni. Pabila terbaca entri giveaway dia, terus semangat nak join. Even dah banyak sebenarnya join giveaway ni, tapi tak pernah2 nak bertuah kan. Tapi semangat je nak join yang dia punya. Hehehe.

Jom ramai-ramai join GA ni. syarat-syaratnya mudah sahaja. Klik SINI untuk terus ke blog beliau. 

Last but not least,


To; blog k. Aisya yang ke 3 tahun

This is the post! Jemputan rasmi dari pemilik blog.

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat
satu entri yang bertajuk 3rd
Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney
.
3.   Copy
code
 yang
disediakan dan paste di
ruangan HTML
.
4.   Tinggalkan
URL Penyertaan
 di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)


Ok . sekarang mahu bersiap sedia mendengar pembentangan pelajar LI dari poli Nilai kat tempat keje aku ni. hari ni, dorang dah last day. Then, officially jugak aku akan keseorangan. Huh! 

Selamat ber'giveaway' semua. 

Wassalam  
#keeppray4mh370


8 comments:

  1. good luck yer..
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama. Good luck ledya...

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html(15Mei)

    ReplyDelete
  4. Tq dayahhh. mudahan kali ni bertuah. ade jugak sebab yg kukuh utk berjumpa. hehehehe

    ReplyDelete
  5. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!