GENG KITO

Orang Nengok

April 24, 2014

Test asking for Great Love

Assalamualaikum & selamat pagi semua.

Alhamdulillah, yesterday morning my Pinky safely arrived at our new home, Kepong. Hari Isnin lepas (20 April 2014), aku dan Kak Ros telah mencipta sejarah tersendiri. 6.30 pagi dah bertolak dari rumah gara-gara takde transport nak pergi kerja. So, we olls ambik keputusan jalan kaki. Konon nak exercise tapi seriously aku give up di tengah jalan. Bukan sebab letih tapi fed up dengan kerenah manusia yang tidak menepati janji. Low mood to talk about this broken promise and finally arrived in a good mood at 7.45 am at Urban Forest branch, FRIM. Kira tak lambat la. More than 1 hour jalan kaki.  

Next story, I bought a wardrobe and set up dengan gigihnya hari Jumaat lepas. But, suddenly it fall over me last night. Tak sampai seminggu okay. Nak kata marah tu tak juga, tapi rasa more to terkilan. I don’t know the exactly term to describe my feel at that time. I was realised a love, asking for Great Love.




Fullstop. Thank you ALLAH. Alhamdulillah.

Wassalam 
#keeppray4mh370



2 comments:

  1. salam ukhwah iedya; begitulah kehidupan yang penuh cabarannya,semoga dipermudahkan buat iedya menempuhi segala rintangan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ana.. insyaallah, amin~ :)

      Delete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!