GENG KITO

Orang Nengok

April 13, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno

Assalamualaikum & salam ahad. J

Mungkin ada yang sedang bekerja di Maybank, mungkin ada yang dah mula shopping di jalan TAR, mungkin ada yang sedang makan di Restoran Ayam Penyet, mungkin ada yang siap jogging di FRIM dan jelas mungkin ada yang masih tidur lena dibuai mimpi yang indah di atas tilam yang telah haus. Yang pasti, aku di sini berbaur semangat untuk berblog walking. Hikhok!

Okay, sebelum itu. Kepada sesiapa yang membaca entri ini mohon #keeppray4mh370. I <3 you guys! Thank you. Miracle hope.



Selamat berjalan-jalan di alam maya. Have a nice weekend. 

Wassalam



98 comments:

  1. Terima kasih ! :) Happy weekend!^^

    ReplyDelete
  2. hyeee..sy berjlan kesana kemari terus ke blog mais ni..hehehhe..happy bw ye sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

      Delete
  3. berjalan kesana kemari terus ke bog cntik ni..happy bw ye sis :)

    ReplyDelete
  4. Blogwalking sini. :) Jalan-jalan. hihi

    Kita pun join.

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen :) sy pun nak join segmen ne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. selamat jugak.. thanks for coming here:)

      Delete
  6. from the same segmen :) anyeong :D
    http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  7. gud luck dear......

    Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
    ANDA DI TAG!!! hehe.... SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for tagging me.. all d best to you. :)

      Delete
  8. Assalamualaikum dan selamat malam singgah blogwalking sambil follow sini dan kalau sudi singgahlah blog Ieka :)

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  9. Eira singgah BW sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. BW dibalas.. thanks 4 coming here.. :)

      Delete
  10. singgah sini dari segmen yg sama ;) follow awak ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yang sama...done follow sini...jemput ke blog saya jugak ye :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  12. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  13. bw dan join http://macammacamcite.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. you too. all the best! :)

      Delete
  16. Dari segmen yang sama. Done follow you. Follow me back. :)
    http://anemzahar.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen Deno
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    selamat bersegmen ye!!

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwahfillah..^-^

      insyaALLAH, akan turut serta.. :)

      Delete
  19. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  20. segmen yg smaa, jemput follow:

    http://cikhanicruzier.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  21. Assalam, singgah dr segmen yg same. Slamat kenal :D

    http://mawarmialah92.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  22. Datang melawat

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawatan diterima.. hehe.. terima kasih.. :)

      Delete
  23. salam, dari segmen yang sama.. dah follow awak :)
    http://izahdiary.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  24. salam, dari segmen yang sama.. dah follow awak :)
    http://izahdiary.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  25. hai . singgah sini dari segmen yang sama .

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  26. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Datang menyibuk dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah sini.. all d best!

      Delete
  28. terjah dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  29. Salam adik, tumpang lalu dari segmen yang sama :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. lalu2.. hehe.. terima kasih.. :)

      Delete
  30. Assalamualaikum. Shah blogwalking sambil follow akak. Followback ye. Hihi http://badlishahazman.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-dengan-kak-dayang-deno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. ye adik.. terima kasih.. :)

      Delete
  31. singgah sini :)
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  32. Singgah dari GA yang sama. Good luck (^^,)
    *Jemput join GA saya yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  33. Hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee.

    Meh jom singgah blog Qila pulak heeeee :D

    ReplyDelete
  34. Wani datang dari segmen yang sama .
    Jom datang blog Wani (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bw ke sana.. terima kasih wani.. :)

      Delete
  35. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. dah senyum.. hehe :) terima kasih.

      Delete
  37. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yang sama :) Jemput singgah ke blog

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  39. Salam.. singgah sini dari segmen yang sama. Selamat berkenalan =)
    http://myra-aida.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  40. bw here. dari segmen yang same akak cute :) http://maryamnurkhalisah.blogspot.com/2014/04/assalamualaikum-my-fellow-friends.html
    jemput ke blog lisa pulak ea :)

    ReplyDelete
  41. Salam Perkenalan Hidayah!

    Jemput singgah..
    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  42. Assalam, datang dari segmen yang sama.. btw, cantik blog ni !
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  43. jalan sini dr sgmn

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  44. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  45. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... Selamat berhujung minggu =) Jom melawat blog Bicara Nasuha dan sertai Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  46. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    ReplyDelete
  47. Akak pun dah join segmen ni.. Lastday today kn. Good luck!

    ReplyDelete
  48. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama..dah follow sini =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  49. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  51. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  52. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  53. saya datang dari segmen deno,done follow :D

    http://diarijejakahangat.com

    ReplyDelete
  54. jalan2 singgah sini dr blog deno :)

    ReplyDelete
  55. Hai.. Papaglamz dari
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
    singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!