GENG KITO

Orang Nengok

May 9, 2013

DOODLE MUSLIMAH BY RIEN ROSE


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..
*say no to racist!*

Alhamdulillah, pre-viva telah pun berlalu dengan jayanya…walaupun ada dapat komen dari lecturer2 aku yang otai tu.. tapi itu semua untuk kebaikan tesis aku sblm submit..tinggal dua minggu je lagi nih.. aiyooo~

Kita lupakan seketika soal tesis itu.. dengan sukacitanya aku join segmen-segmen yang telah rakan2 blogger tag.. hehe...tgh free la katakan~

Untuk yang ini : aku di tag oleh si dia rakan blogger utk join satu segmen ini..tgk tajuk pun dah tahu kn3?? Tak nak cakap panjang2…straight to the point..memang aku nak doodle pon skang ni kan.. zeruuppp! I’m joined,,, 

nak join klik je banner itu~
WARNA TUDUNG
Baby blue

WARNA BAJU
Pink
*hahahha.. tak habis2 pink aku tue*

NICK NAME
Iedya Abdullah
*nama pena aku sangat.. :P *

Blogger yang di tag: DIA & DIA

Ok. Done! 
Wassalam 

tQ kepada wana sudi jemput,,=)





3 comments:

  1. Hai.. thanks sebab join.. segmen dh tamat.. insyaallah.. nanti rien bagi di facebook ye.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe..dah dapat ke doodlenya? huhu

    ReplyDelete
  3. Hai..sila inbox fanpage rien untuk ambil doodle ni ye.. bagi sekali nickname yg dalam kontes ni.. terima kasih..

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!