GENG KITO

Orang Nengok

May 28, 2013

Wordless Tuesday: My life update

Assalamualaikum and halloo everyone!

Wow! Lamanya rasa tinggalkan dunia blog. Last post 16 Mei. Not bad, lama la jugak. Moment yang biasa bila seseorang menempuh alam pelajar tahun akhir. Siapkan TESIS. Memang nak muntah bila asyik sebut tesis tesis tesis dan memang hampir giler ~

 bukti dah gila

Sebelum aku merepek dengan panjang lebar.. terima kasih kepada followers yg datang dari segmen http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/05/segmen-tingkatkan-follower-ke-xxxxx-by.html and im sorry kalau aku lambat membalas kunjungan kalian. Hidup sekarang terumbang ambing. Hehe

Here, nak update sikit life aku sekarang. *bajet orang nak tahu. :P

TESIS
Alhamdulillah, aku dah siap full draft dan dah submit dah pun isnin lepas. Sepatutnya, kol 3 petang tadi aku kena jumpa supervisor aku tapi dia kata dia masih ‘bersilat’ membaca draft aku, mimi dan dewi. Hahaha
*aku baru tahu, kelakar jugak sv aku*
tarikh viva dijangkakan 5 & 6 Jun.. macam biasa, aku orang yang ke 4.

HIDUP
Disebabkan tesis ni, bak kata aku tadi. Hidup aku terumbang ambik. 360o bertukar. Tidur siang, malam buat kerja. Bukti baca SINI.

Kelas untuk degree dah habis!! Yahoo! Alhamdulillah..


Dan, banyak sangat form nak kena isi before tamat pengajian ni. seghabut sunggoh! Tapi bila fikir dah nak habis dah, memang wajib le kena isi. Huh~ J

EKONOMI
Akhir-akhir sem ni, uols semua dah dapat agak dah kn ekonomi i.. tambah2 lagi banyak pakai duit sem ni. print mmg free. Kertas double A tu mahal woo. Pastu, spec aku hilang. Duit jugak! Kena simpan duit bayar roadtax pinky aku. Duit jugak! Nak grad pon duit jugak! Jumaat-Ahad lepas aku dan classmates (biologist) ada fieldwork. Duit jugak! Dapat bayang tak, duit tu mengalir macam mana?? :(

SOSIAL
Haaaa.. bab ni..tak tahu nak explain.. jaringan sosial aku ngan kawan2 aku memang super power.. malam kitorang buat keje. Bila lapar, around 3-4 pagi pergi faris maju iaitu kedai mamak kegemaran pelajar ukm, bangi untuk memenuhi nafsu makan kitaorang..hahaha.. *okay. Duit lagi! 

JAKSA @ Majlis Eksekutif Pelajar
Emm, dah serah dah pun fail jaksa tuh.. tengah tunggu majlis rasmi serah tugas. sangat tak sabar. sangat. ada hepi, ada tak jadi jaksa ni. jiwa kena kental itu penting.. hahaha.. nak cita bab jaksa ni mmg kena ada khas entri untuknya.. lenkali k..
 ;-)

Apa lagi nak update ni??

CINTA
I am really miss him. So much!
*who care?

Nantikan new post dari aku:
1)     Last fieldtrip
2)     Orang tetap orang
3)     Malam Anugerah Pelajar 16
4)     Dan banyak lagi! *mohon ada masa* hehehehe 

Wassalam and thank you for reading. :)




3 comments:

  1. sy pun tak update2 lg pasal map.. takde mase.. T_T

    ReplyDelete
  2. hai awokkkk. done follow back.. :)

    ReplyDelete
  3. bw sini balik.. ;) done follow

    ReplyDelete

Pahlwan-pahlawan yang budiman, terima kasih!